Valiza de Alarma

Sistem Temporar de Alarmare Complex – STAC

Vrem sa plecam in vacanta pentru vizite si nu avem casa protejata impotriva

  • Inundatiei
  • Incendiului
  • Scaparilor de Gaze
  • Geamurilor Sparte
  • Hotilor

Acum va protejam impotriva efectelor acestor probleme


COSEPA SECURITY INT.
Va pune la dispozitie pentru cate zile doriti dvs. un Sistem Temporar de Alarmare Complex – STAC,
sau cu alte cuvinte : Valiza de Alarma

Astfel, daca are loc o inundatie in locuinta dvs., sistemul nostru o sesizeaza si o semnaleaza in dispeceratul de monitorizare.

Va contactam pe dvs. sau pe imputernicitul dvs. sa hotarasca cum intervenim.

La cererea dvs. intervenim, reparam, curatam, zugravim astfel incat atunci cand sositi acasa toate neplacerile create de un astfel de incident sa nu va intunece zilele de vacanta abia incheiate.

In caz de incendiu putem anexa la sistemul nostru, pe langa senzorul de fum, un stingator automat (cu gaz inert) care sa stinga un eventual inceput de incendiu sau anuntam echipajele ISU Pompieri pentru interventia cat mai rapida diminuand astfel pagubele produse de un incendiu observat foarte tarziu.

Anuntam aproape in timp real autoritatile in cazul unor scapari de gaze si asiguram protectia locuintei dvs. in cazul interventiei acestora.

Inlocuim la cererea dvs. geamul spart al locuintei,fara ca dvs. sa va intrerupeti zilele de vacanta.

Intervenim in caz de efractie cu echipajele noastre specializate pentru a impiedica patrunderea frauduloasa in locuinta dvs. astfel incat sa va scutim de neplacerile provocate de un eventual furt.

Toate acestea se pot pune in practica prin sistemul nostru temporar de alarmare complex – STAC pe care il putem monta in locatiile dvs. (locuinta, birou, camera de hotel etc.) in numai 5 minute fara nici o deteriorare a spatiului de protejat (nu gaurim, nu perforam, nu demontam, nu prafuim).

Puteti pleca in vacanta pentru o zi, o saptamana, o luna, cu linistea si increderea ca locuinta dvs. este protejata impotriva:
– inundatiei
– incendiului
– scaparilor de gaze
– geam spart
– efractii.

O simpla apasare de buton pe telecomanda sistemului dvs. si va asteapta o vacanta lipsita de griji!

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.