Transport valori

Compania noastră transporta valori conform planului de paza al transporturilor locale de valori , aparţinând beneficiarului,aprobat de către seful serviciului de ordine publica pe raza de competenta se desfăşoară transportul de valori.

Transportul se efectuează cu maşini dotate corespunzător serviciului prestat (Nissan , Honda , Toyota Hylux, Mitsubishi Lancer si Mercedes) si luptători bine antrenaţi si echipaţi corespunzător.Pe tot parcursul transportului , echipajul va tine legătura permanent cu dispeceratul, astfel încât, in cazul incidentelor, sa poată interveni forte suplimentare.

Traseele si echipajele sunt monitorizate prin dispecerat cu ajutorul sistemelor GPS.

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.