Sisteme Securitate

COSEPA va oferă servicii de proiectare, instalare, si mentinere a sistemelor tehnice de securitate si consultanta in domeniu.

Activitatea de proiectare si instalare sistemelor de securitate este axata pe dezvoltarea unor soluţii performante, capabile sa ofere o tehnologie avansata la cel mai bun raport calitate/preţ si înlocuirea factorului uman (scăderea riscului indus de factorul uman) cu pana la 95%, ceea ce impune si o scădere a cheltuielilor serviciilor de paza.

O larga varietate de sisteme integrate, proiectate intern sau produse de cunoscuţi furnizori de echipamente de securitate la nivel mondial, ne permit sa venim in întâmpinarea cerinţelor din ce in ce mai sofisticate ale clienţilor cu ultimele producţii in domeniul supravegherii video, înregistrării, prelucrării si stocării digitale a informaţiilor, controlul accesului, alarme complexe si sisteme interconectate de securitate.

Total deschisa către piaţa de profil si in permanent dialog cu clienţii sai,COSEPA participa in mod constant la evenimentele importante organizate pe plan naţional si internaţional (seminarii, conferinţe, expoziţii de tehnica si aparatura etc.), pentru a-şi promova propriile produse si pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii in materie de securitate:

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.