Pret transport valori

Compania noastra transporta valori conform Planului de paza al Transporturilor Locale de Valori, apartinand beneficiarului, aprobat de catre seful serviciului de ordine publica pe raza de competenta unde urmeaza sa se desfasoare transportul de valori.

Transportul de valori poate fi deservit de  un  echipaj de securitate care în conformitate cu pevederile legii, poate avea în dotare:

  • Autoturism blindat
  • Agenți însoțitori înarmați
  • Agenți canini

Echipajul autospecialei de transport valori este format din  agenți de securitate, instruiți în mod adecvat, dotați cu uniforme, arme de foc și sisteme tehnice de legatură, totul ca transportul dumneavoastră valoric să fie făcut în condiții de maximă securitate.

Pe tot parcursul transportului, echipajul va tine legatura permanent cu dispeceratul, astfel incat, in cazul incidentelor, sa poata interveni forte suplimentare.

Pentru pretul acestor servicii, va rugam sa ne contactati!

11002677_983620511665694_6972262091001514651_oconvoi transport valori

Solicita Informatii Suplimentare

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.