Servicii paza si protectie

Serviciul de paza se adreseaza unei game largi de beneficiari: obiective industriale, comerciale, culturale, manifestari sportive si concerte, locatii de agrement (cazinouri, cluburi, restaurante, discoteci, cafenele), ansambluri rezidentiale, resedinte si altele.

Serviciile  de pază prestate de COSEPA SECURITY sunt executate de personal specializat, autorizat și avizat de către Ministerul Administrației și Internelor, fiind  coordonat  de o echipă cu o înaltă pregatire profesională și ținută morală deosebită.

Pentru pretul acestor servicii, va rugam sa ne contactati!

  • personal specializat, autorizat si avizat de catre Ministerul Administratiei si Internelor
  • uniforma tip, adecvată sezonului, inscripţionată cu sigla COSEPA
  • echipament de protecţie
  • mijloace de comunicare: telefon mobil, staţie radio (în funcţie de misiune)
  • pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mică;
  • documentele (Planul de pază, Procese Verbale, Registru Intrări Persoane/ Auto, Registru Control, Registru Evenimente etc.) sunt întocmite şi puse la dispozitie de către COSEPA.

Solicita Informatii Suplimentare

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.