Monitorizare antiefractie alarmare

Serviciul de monitorizare este executat de dispeceratul COSEPA prin dispeceri special instruiți si pregatiți pentru un astfel de serviciu complex, 24h/24h , comunicația fiind efectuata prin retea telefonica fixa, GSM si GPRS (DTMF si SERIAL).

Dispeceratul propriu permite orice tip de monitorizare: efracţie-alarmare, incendiu, control acces, supraveghere video, urgente medicale. In funcţie de situaţie, pe lângă alarmarea echipajelor COSEPA SECURITY INT sunt contactate si unităţile de intervenţie ale politiei, pompierilor si ale salvării.

 

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.