Mentenanta sisteme securitate

Activitatea de proiectare si instalare sisteme de securitate este axata pe dezvoltarea unor solutii performante, capabile sa ofere o tehnologie avansata la cel mai bun raport calitate/pret si inlocuirea factorului uman (scaderea riscului indus de factorul uman) cu pana la 95%, ceea ce impune si o scadere a cheltuielilor serviciilor de paza.

Avand in vedere noile reglemantari privind mentenanta la sisteme de securitate ale LEGII 333/2003 si HG 301/2012 , care intra in vigoare incepand cu data de 01.06.2012 si care se refera la asigurarea obligatorie a mentenantei la sistemele de securitate va oferim servicii de mentenanta periodica si service sisteme de securitate dupa cum urmeaza :

 

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.