Paza Spatiilor Rezidentiale

COSEPA ofera servicii de monitorizare si control acces in vederea descurajarii tentativelor de furturi, talharii sau vandalizari. Serviciul de paza este instituit pentru securizarea perimetrului zonelor rezidentiale cu gardian in post fix si gardian in post mobil cu caine de serviciu, in functie de necesitate. Zona monitorizata poate fi securizata si prin instalarea sistemelor specializate. Agentii insarcinati cu securitatea zonelor rezidentiale sunt oameni special alesi, avand un caracter puternic si fiind capabili sa abordeze cu tact si diplomatie orice situatie aparuta, fiind in contact permanent si cu echipele speciale pentru interventia in caz de necesitate, imobilizand intrusii cu intentii necurate.

„Spatiile rezidentiale sunt obiective ce necesita un grad ridicat de siguranta, casa fiind spatiul cel mai intim de care beneficieaza o persoana.”

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.