Paza Cladirilor de birouri

Pentru paza cladirilor de birouri e nevoie de un set de reguli de acces strict atat pentru personalul angajat cat si pentru accesul vizitatorilor care trec pragul institutiilor. Agentii COSEPA monitorizeaza fiecare intrare si iesire din obiectivul pazit.

Vor fi asigurate servicii de supraveghere a spatiilor utilitare, a parcarilor, sistemelor video, antiefractie si de avertizare la incendiu, receptia corespondentei, etc. In caz de necesitate, firma noastra anunta DISPECERATUL COSEPA SECURITY INT pentru deplasarea echipajelor de interventie. Atunci cand situatia o impune, se anunta Serviciul Pompieri, Ambulanta sau Politia pentru a interveni corespunzator.

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.