Dispecerizare, monitorizare si interventie

 

Servicii de dispecerizare, monitorizare și intervenţie rapidă 

Serviciul de monitorizare este executat de dispeceratul COSEPA SECURITY INT prin dispeceri special instruiţi si pregătiţi pentru un astfel de serviciu complex, comunicaţia fiind efectuata prin reţea telefonica fixa, GSM si GPRS (DTMF si SERIAL).

Serviciul de monitorizare – supravegherea sistemelor video, antiefracție și control-acces amplasate în obiectivele COSEPA SECURITY INT. Dispecerii noștrii supraveghează permanent și în timp real sistemele instalate în obiectivele monitorizate și sunt în contact permanent cu echipele de intervenție rapidă.

Interventie rapidă – la activarea sistemelor monitorizate, dispecerii informează echipele de intervenție rapidă despre situația de necesitate aparută, comunicând totodată locul și natura semnalului primit. Beneficiind de aceste informații, echipele speciale se deplasează la obiectivul indicat pentru a preîntâmpina sau diminua efectele cauzei generatoare. Autoturismele de intervenție sunt dotate cu sisteme de navigație moderne ceea ce scurtează timpii de interventie, iar în zonele aglomerate sunt amplasate ATV-uri și motociclete pentru deplasarea rapidă.

Serviciul de intervenţie rapida se executa cu echipaje formate din cate doi agenţi de intervenţie, pregătiţi si antrenaţi, dotaţi cu echipament performant, prevazut de lege: veste de protecţie antiglonţ, anticuţit, spray cu gaz lacrimogen, tomfe, statii de emisie recepţie, telefoane mobile, casca antivandal, etc.

Dispeceratul propriu permite orice tip de monitorizare: efracţie-alarmare, incendiu, control acces, supraveghere video, urgente medicale. In funcţie de situaţie, pe lângă alarmarea echipajelor COSEPA SECURITY INT sunt contactate si unităţile de intervenţie ale politiei, pompierilor si ale salvării.

  

Tarifele pentru serviciile de dispecerizare si monitorizare :

Intervenţie Rapida

Abonament Monitorizare Antiefracţie

Abonament Supraveghere Video

Abonament Mentenanţa Sisteme Securitate

Despre Cosepa
Cosepa Security INT

- este o companie de Securitate si Paza ce s-a impus pe piaţa din România datorita profesionalismului angajaţilor sai, a ideilor noi privind securitatea,prin înlocuirea cat mai mult a factorului uman cu tehnica de securitate, implementând sisteme de securitate performante si de o calitate ireproşabilă. Cosepa este licenţiata in paza cu Licenţă nr. 1906 si pe tehnic cu Licenţă nr. 2460 conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecţiei persoanelor.