Archive for Sisteme Securitate

January 20, 2013   Posted by: Cosepa Security INT

Afla cum iti pazesti casa de hoti – ziarul Libertatea

Valiza cu alarme, a fost prezentata in editia tiparita a ziarului Libertatea.
Titlul articolului ” Afla cum iti pazesti casa de hoti “
Extras din articol : Valiza cu alarma are grija ca locuinta sa fie in siguranta. O valiza cu senzor de foc, pentru furt si inundatii este cel mai nou sistem pentru siguranta locuintei lansat recent de o firma de paza (Cosepa) din Capitala. Tot ce trebuie sa faci inainte de a pleca in concediu este sa lasi geamantanul-minune pe jos in casa si isi face treaba. El tine legatura cu dispeceratul si anunta imediat echipa de paza. Inchirierea valizei cu alarme costa circa …

Comments Off on Afla cum iti pazesti casa de hoti – ziarul Libertatea posted in: Sisteme Securitate
December 20, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Valiza de Alarma

Sistem Temporar de Alarmare Complex – STAC

Vrem sa plecam in vacanta pentru vizite si nu avem casa protejata impotriva

  • Inundatiei
  • Incendiului
  • Scaparilor de Gaze
  • Geamurilor Sparte
  • Hotilor

continue reading »

Comments Off on Valiza de Alarma posted in: Sisteme Securitate
November 27, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Componente Sistem Control Acces

Un sistem de control acces poate fi compus din:

Centrala de control acces – este unitatea centrala care gestioneaza punctele de control al accesului, unitatile de comanda, cititoarele, broastele si yalele electromagnetice de actionare a usilor.Are rolul de a primi informatiile de la cititoarele sau tastaturile asimilate, decide blocarea sau deblocarea accesului in zona respectiva, memoreaza informatiile primite de la cititoare sau tastaturi, tine evidenta si afiseaza prin intermediul unui software specializat data, ora si locul prin care a fost permis accesul, respectiv persoana care a solicitat si a primit accesul in zona controlata.

continue reading »

Comments Off on Componente Sistem Control Acces posted in: Sisteme Securitate
November 27, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Sistem de Control Acces

Sistemele de control acces pot fi folosite atât pentru a împiedica patrunderile neautorizate in anumite spatii cat si pentru a tine evidenta persoanelor care au acces in anumite încaperi.Sistemul consta in utilizarea de catre persoanele agreate, la intrarea in zone de acces controlate, de cartele magnetice sau de proximitate , tastaturi cu cod de acces, cititoare de amprenta sau cititoare de iris.

continue reading »

Comments Off on Sistem de Control Acces posted in: Sisteme Securitate
November 26, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Sisteme Anti Incendiu

Pericolul de incendiu este omniprezent, pagubele materiale generate fiind directe si pe termen lung, insa cel mai important aspect rămâne cel legat de protejarea vieţii. Daca din punct de vedere material riscul unui incendiu pare pentru anumite persoane mai uşor de asumat, consecinţele pierderii de vieţi omeneşti obliga la o abordare serioasa a acestui risc, tocmai de aceea se impun masuri de prevenire a incendiului prin montarea unui sistem sigur si eficient de detecţie si avertizare a începutului de incendiu. Pentru locuinţe particulare este suficienta conectarea detectorilor de incendiu (fum, temperatura, gaz, etc.) la centrala de alarma împotriva efracţiei.

continue reading »

Comments Off on Sisteme Anti Incendiu posted in: Sisteme Securitate
November 26, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Sisteme Supraveghere

Sistemul de supraveghere video (sau CCTV – closed circuit television ) este un sistem de televiziune in care imaginile obţinute de sistemul de supraveghere video sunt accesibile numai acelora conectaţi in bucla ce au drepturi de acces. Practic, cel mai simplu sistem de supraveghere video este format dintr-o camera conectata la un monitor. Sistemele CCTV mai complexe includ un număr mare de camere dispozitive de control, dispozitive de înregistrare si vizualizare mult mai avansate. Desi echipamentele care compun un sistem de supraveghere video sunt dintre cele mai diverse la baza principiul de funcţionare este acelaşi.

continue reading »

Comments Off on Sisteme Supraveghere posted in: Sisteme Securitate
November 26, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Sisteme Anti-Efractie

Spărgătorii de locuinţe va acţiona doar acolo unde raportul profit/timp de pătrundere in locuinţa va da un risc cat mai mic. Securitatea unei locuinţe ar trebui sa ia in calcul prelungirea timpului de acţionare asupra sistemelor de închidere, astfel încât riscul ca infractorul sa fie prins sa fie cat mai mare. Cu alte cuvinte un hot “profesionist” poate sa spargă orice sistem, dar nu este acelaşi lucru daca opreaţi ii reuşeşte in 3 sau in 30 de minute, timp in care poate fi văzut de vecini sau trecători. Pe de alta parte, una este sa reuşească pătrunderea in locuinţa folosind doar un şperaclu, iar alta este sa aibă nevoie de aparatura costisitoare si zgomotoasa.

continue reading »

Comments Off on Sisteme Anti-Efractie posted in: Sisteme Securitate
August 5, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Pret proiectare sisteme securitate

Activitatea de proiectare si instalare sisteme de securitate este axata pe dezvoltarea unor solutii performante.
In functie de complexitatea proiectului acesta costa de la 400 de lei .

Comments Off on Pret proiectare sisteme securitate posted in: Sisteme Securitate
August 5, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Proiectare instalare mentenanta sisteme securitate

Avand in vedere noile reglemantari privind mentenanta  sistemelor de securitate intrate in vigoare incepand cu data de 01.06.2012 (asigurarea obligatorie a mentenantei la sistemele de securitate – CCTV , EFRACTIE / ANTIEFRACTIE / ALARMARE , INCENDIU , CONTROL ACCES , SISTEME PERIMETRALE ) va oferim servicii de mentenanta periodica si service sisteme de securitate.

 

Comments Off on Proiectare instalare mentenanta sisteme securitate posted in: Sisteme Securitate
August 5, 2012   Posted by: Cosepa Security INT

Sisteme de interfonie si interfonie video

COSEPA va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de interfonie si interfonie video.

Configuratie minima :
Set interfon video pentru vila compus din : 1 Panou de apel, 1 Post de interior video alb-negru(3.5″ CRT), Transformator 240; (Caracteristici : Panou de apel, carcasa aluminiu, CCD color Sony. IR LED ofera o imagine clara, chiar si noaptea, Display de interior alb-negru 3.5″ CRT)

Comments Off on Sisteme de interfonie si interfonie video posted in: Sisteme Securitate